Foto 2

Werking

Gezondheid en geluk een kwestie van energie?
Gezondheid en geluk zijn nauw met elkaar verbonden! Ziekte en geluk gaan niet erg goed samen. Wanneer iemand zich ziek voelt en gezondheidsproblemen heeft, zal die persoon helemaal niet gelukkig zijn met die situatie.
Gezondheid en geluk zijn echter direct verbonden met energie, vitaliteit en kracht! Ben je ooit krachtig, vol energie en gedreven geweest, maar tegelijkertijd terneergeslagen, ongelukkig en depressief? Natuurlijk niet!
Vanuit dit standpunt is het logisch om je in de eerste plaats te concentreren op de energiebalans en de energetische staat van het lichaam. Met magnetische kracht kan ook jij het energieniveau van de cel activeren en je gevoel van welzijn verhogen.

Magneettherapie voor preventie en pijnverlichting
Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van magneettherapie:

 • om het welzijn te verbeterenbloed cellen cluster
 • om pijn te verlichten
 • om stress te verminderen
 • om energie te verhogen
 • om depressie te verminderen

Magneten verbeteren de bloedcirculatie en verhogen de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de individuele cellen. Toxines (afvalstoffen) worden sneller afgevoerd op natuurlijke wijze. De energiebalans verbetert en de zelf helende krachten van het lichaam worden versterkt.

Het mirakel bloedcirculatie

Bloedcirculatiedo_podrecznika4
Door bloedcirculatie wordt het hele lichaam voorzien van vitale voedingsstoffen. Een enkele bloedcel doet er slechts een minuut over om van het hart naar de pols te reizen en weer terug naar het hart. De bloedcirculatie wordt in stand gehouden door de regelmatige kracht van de hartslag.

Vanuit het hart wordt het bloed naar de longen getransporteerd, waar het zuurstof opneemt. Daarna vloeit via de aorta naar het circulatiesysteem en via de arteriën naar steeds kleinere bloedvaten tot het de haarvaten aan de uiteinden bereikt.
Pas daar worden de voedingsstoffen en de zuurstof afgeleverd aan alle cellen van alle individuele organen van het lichaam via het bindweefsel.

Energietoevoer – een overzicht

De basis van een krachtige energiebalans

 1. Voldoende toevoer van voedsel en levend water
 2. Natuurlijke regeneratie door voldoende rust en slaap
 3. Ontgiften en afvoer van de afvalproducten van de stofwisseling
 4. Beweging en een functioneel gebruik van de organen
 5. Magnetische kracht

“Energiedieven” in het dagelijkse leven
Wat van toepassing is voor het ecosysteem in onze omgeving, is evenzeer van toepassing voor het ecosysteem in ons lichaam. Dit wordt bepaald door het evenwicht van de inwendige krachten. Als deze in evenwicht zijn, zijn we gezond. In geval van ziekte verliest het lichaam zijn evenwicht en treedt er snel een energietekort op.

De gevolgen van onvoldoende energie

 • stofwisselingsproblemen
 • verminderde weerstand en immuniteit
 • bloedcirculatieproblemen
 • vermoeidheid en uitputting

Effect van magnetische sieraden

Holistische therapie
Magneettherapie is een holistische therapie die evenwicht brengt. Ze wordt niet gebruikt als symptomatische behandeling. Dit wil zeggen dat hoofdpijn niet direct behandeld wordt zoals wanneer je een tablet inneemt, maar dat het dragen van magnetische sieraden voorkomt dat hoofdpijnen optreden. In het algemeen treden er een heel aantal verschillende effecten op dus is het niet nodig om verschillende magnetische sieraden te dragen voor verschillende problemen. Dit verklaart fenomenen zoals magneten die mensen met lage bloeddruk helpen en anderen met hoge bloeddruk. Ze werken individueel en kunnen een stimulerend of kalmerend effect hebben, afhankelijk van wie ze draagt.

Energie
Door magnetische sieraden te dragen wordt je energiebalans op en top in orde. Het is ook mogelijk dat je na een paar dagen je zelfs ’s avonds fit en vol energie voelt en niet zo snel moe wordt. Om dit stimulerende effect te verminderen zou je je magnetische sieraden ’s nachts uit moeten doen. Als je gedurende de dag om professionele redenen geen magnetische sieraden kan dragen, dan is het logisch om ze ’s avonds na het werk te dragen en misschien ook ’s nachts.

Dromen
Sommige mensen dromen intenser wanneer ze ’s nachts magnetische sieraden dragen. Je kunt dit bekijken als een uitnodiging tot een versterkte droomwereld of je magnetische sieraden ’s nachts uitdoen als je dit niet wenst. Dromen reinigt de geest en door actieve droomcontrole kan je een groter positief effect op je fysieke en mentale welzijn bereiken. Het is niet ongewoon dat oude zorgen en onbewuste problemen stap voor stap opgelost raken. Er wordt gezegd dat dromen belangrijk zijn voor het verwerken van wat we gedurende de dag meemaken. Dromen reinigen de geest.

Gevoelens
Door magnetische sieraden te dragen kunnen soms onderdrukte emoties en gevoelens aan de oppervlakte komen. De magnetische kracht regelt niet alleen lichaamsfuncties, maar heeft ook invloed op gedachten en gevoelens via andere energetische wegen. Met voldoende energie valt het dagelijkse leven beter te organiseren.

Warmtegevoel
Sommige mensen ervaren dikwijls al snel na het omdoen van een magnetisch sieraad een aangenaam warmtegevoel of een licht prikkelend gevoel in het hoofd of in de vingers en de handen. De oorzaak hiervan is de verbeterde circulatie ten gevolge van het magnetische effect. Dit effect is gewenst en duidt de doeltreffendheid aan. De meerderheid voelt niet direct iets. Dit betekent niet dat de magneten niet werken.

Rust en ontspanning
Magnetische sieraden hebben een kalmerend en evenwicht brengend effect dat vergelijkbaar is met medische magneetveldtherapie. Door de magnetische kracht te gebruiken kan je de dag op een meer actieve en dynamische manier organiseren. Het is niet ongewoon dat dragers zich bewust worden van hun hartslag of hem voor de eerste keer horen. Na een tijdje wordt de waarneming van de eigen hartslag normaal en valt hij niet meer op.

Toename van de prestatie
Door de magnetische kracht te gebruiken kan je de dag op een meer actieve en dynamische manier organiseren. Je hebt minder slaap nodig en je bent klaar om prestaties te leveren. Gebruikers melden een nieuw gevoel van gezondheid, vitaliteit en levenslust.

Magneettherapie kan onder andere effectief zijn voor:mens en pijnpunten.png.opt627x544o0,0s627x544

 • migraine
 • gewrichtspijn
 • artritis
 • hoofdpijn
 • rugpijn
 • vermoeidheid
 • depressies
 • slechte bloedsomloop
 • circulatieproblemen
 • tennis elleboog